Even voorstellen

Corine

Hallo ik ben Corine Berger en woon samen met mijn man en kinderen op een melkveebedrijf dichtbij Scheerwolde. Kinderen kunnen hier heerlijk genieten van alle ruimte op de boerderij en door mijn PABO achtergrond kan ik ze goed begeleiden in wat ze nodig hebben. Ik zie dat de buitenlucht goed doet, de kinderen kunnen bijvoorbeeld lekker slapen in de buitenbedjes.

Ik vind het heel belangrijk dat kinderen zelf op ontdekkingstocht gaan langs de dieren, bomen en het gras. Ze leren van alles en door vallen en opstaan leren ze zelf inschatten wat wel en niet kan.

In 2011 ben ik begonnen als gastouder, opvang aan te bieden op de boerderij. In 2018 heb ik de overstap gemaakt naar kinderopvang. Zo kunnen er nog meer kindjes genieten van het boeren buitenleven.

Ik bied opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar en schoolgaande kinderen in overleg. Ik vind het fijn om kinderen iets extra's te bieden, een aanvulling op de opvoeding.

Marieke

Hallo, Mijn naam is Marieke Zwanneveldt, 30 jaar en ik ben werkzaam bij Kinderopvang Koerine. Ik heb bewust gekozen om hier te gaan solliciteren omdat ik graag kinderen stimuleer tot buiten spelen. Ik ben zelf graag buiten en ieder seizoen heeft z'n charme.
De aandacht voor ieder kind en de groene visie spreekt mij ook zeker aan. Ik hoop hier veel plezier te hebben.

Danique

Hallo, Ik ben Danique Lok en kom uit Steenwijkerwold. Ik ben 18 jaar oud en volg dit jaar de opleiding pedagogisch werker, niveau 3 leerjaar 2. Dit jaar mag ik hier stage lopen op de maandag en dinsdag. Deze stage lijkt mij zo leuk omdat de kinderen hier veel naar buiten gaan en het contact met de dieren erg belangrijk is.
Ik hou er zelf ook erg van om buiten te zijn. Ik heb het erg naar mijn zin en deze stage duurt het hele schooljaar.

"Ik vind het fijn om kinderen iets extra's te bieden,
een aanvulling op de opvoeding"

corine kinderopvang koerine